Vad är väl en bal på slottet?

Gul blomsterprakt

Det håller på att byggas en cykelväg längs vägen ner till sjön, som går förbi vårt hus. Jättebra på många sätt då vi kommer att kunna gå ner till sjön utan att riskera livet, men dåligt i form av att arbetarna fått för sig att bygga just utanför vårt sovrumsfönster precis de dagar jag har höstlov. Lov för mig innebär sovmorgon, och där ingår lixom inte det här med att vakna av stora grävmaskiner som släpper stora stenar ner i sina grävskopor tio meter från våra stackars huvuden. ;)

Ztimma har flera gånger hoppat upp yrvaken från sin bädd och börjat boffa, hon fattar inte riktigt varifrån alla konstiga höga ljud kommer. :P

4 kommentarer:

 1. Underbart kort måste jag säga först!

  Och även om det kanske stör nu så precis som du skriver blir det ju bra sen med gången ner :)
  Är det en större sjö? Som man själv kan bada i alltså?

  Ja träningen gick bra idag så jag hoppas det går bra även i helgen. Har ju inte kört så mycket lydnad och spår på samma dag innan så får se om han klarar av att hålla hjärncellerna i schack :) Tjejer är ju guld värt i Ozzys ögon just nu ;)

  Ekipage sidan. Nja, det är ju faktiskt så att jag gjort sista tävlingen för Jbk nu. Jag har tävlat detta året för Jbk och sedan kommer jag tävla för en annan klubb. Så jag vill faktiskt inte vara med på ekipage sidan. Men tack för att du frågar :)

  Kram kram

Stängt för kommentarer.