Tillbakablick september 2008

Helena/Bildbloggerian hade en kul idé om en tillbakablick – att lägga ut en bild i bloggen tagen i samma månad fast ett år tidigare. Gamla inlägg och bilder försvinner ju lätt i arkivet och glöms bort, men genom att blicka tillbaka och välja ut en bild och berätta lite om den, väcker man ju dessutom gamla minnen och tankar till liv! :) Helt klart något jag ska prova…

September 2008 - Munksjöbron by night
Munksjöbron by night.

September 2008 var en tid i mitt liv då Tinca var riktigt dålig och mina tankar snurrade dygnet runt. Jag visste att vi inte skulle få ha kvar henne särskilt länge till och sorgen var stor… Jag får fortfaranden en klump i halsen och tårar i ögonen när jag tänker tillbaka på hur tufft det var, hur svårt det var att inte veta om hon hade ont, om hon hade ett bra liv, om det var dags för henne att få somna in… Som tur var blev hon bättre igen så vi fick ha henne hos oss några månader till.

Jag hade också börjat på ett nytt jobb (som jag fortfarande trivs fantastiskt bra på!), och i samma veva gick jag dessutom en fotokurs på högskolan. Såhär i efterhand var det en dålig tidpunkt att gå kurs, för jag hade varken tid, ork eller energi att engagera mig särskilt mycket i uppgifterna. Jag har fortfarande några uppgifter som inte är slutförda, men ett av uppdragen jag hade var nattfotografering och jag valde den vackra Munksjöbron som mitt motiv.

4 kommentarer:

  1. Oj, vilken vacker bild och fint komponerad!
    Kul att du hänger på i Tillbakablick! Det är ju snart dags för oktober månads grävande i arkivet också, ska bli jätteroligt att få surfa runt och se andras bilder och inte minst att få läsa lite reflektioner om tiden bilden är hämtad från.

  2. FIN BILD!
    Det kanske var lite enklare än min utmaning (19 sept.) när det skulle vara samma dag, ett år senare. Men jag väntar fortfarande nyfiket på din bild, en vacker dag kanske årets dag sammanfaller med en av förra årets lyckade fotodagar! Hihi!

    KRAM

Stängt för kommentarer.