6 kommentarer:

  1. Härliga up-tempo-bilder på systrarna. Är det Ztimma som bär i ett kör? Jag har verkligen ingen aning!

  2. Hehe… nä, det kan jag inte se. :smile:

    Måste dra en liten historia, med hänvisning till att se skillnad på flattar; en kompis med flat var med familjen och flera andra valpköpare på nyårsfest hos uppfödaren. På nattkröken skulle de åka hemåt, hon var nykter och körde. Hon packade in man, ungar och hund i bilen och åkte hem. En stund efter hemkomsten upptäcker hon att hon fått med sig fel hund. Dessutom var det en tik, istället för sin hane, hon fått med sig. *asg*

  3. Härligt med bilder med fart i. Det var ju fullt ös hela tiden. Vilken tur att Ztimma har längre öron, annars är det omöjligt att se vem som är vem. Hoppas att allt är bra med er. Är inne på min sista semestervecka…….
    Kram på er….Hoppas att vi kan ses snart igen. :smile:

Stängt för kommentarer.