Miljöträning och Halmstadresa

Dagarna bara springer iväg! Förra helgen hade vi besök av min bror, hans fru och min lilla brorsdotter. På lördagen skulle de iväg på bröllop och jag, Johan och Ztimma åkte ner till stan för att strosa runt i det härliga vädret. Z fick doppa tassarna i Vättern, gå på konstiga rörliga bryggor, uppleva tåget som susade förbi, ligga under mattes stol på en uteservering, titta på en massa folk och nosa på en massa nya dofter. :)

På söndagen åkte jag och Z ner till Halmstad för att vara där några dagar. Z fick prova på att bära kanin och nån sorts fågel och hon var jätteduktig! :) Vi bodde hos pappa och hans hundar, och Z lyckades till slut leka igång griniga Nelli efter att hon fått tydliga nej de tidigare gångerna de träffats. Trägen vinner… :P

Målle och Ztimma
Målle och Ztimma

Nelli och Ztimma leker
Ztimma har äntligen fått Nelli att vilja leka!

Nelli och Ztimma leker
Ztimma och Nelli rusar runt och har kul

Nelli och Ztimma leker
Nelli gör lekinviter

Ztimma pussar på Nelli
Ztimma pussar på Nelli

Nelli, Ztimma och Målle
Ztimma klättrar upp på Målle och Nelli tittar på…

3 kommentarer:

  1. Vilka talande bilder :grin:
    Målle ser ut som om han undrar vad det krypet gör DÄR… men ok då… du e ju en liten varelse….
    Kul att ni börjat träna med vilt, vi ska iväg i morgon på jaktträning med både dirigering, apportering och vatten.

Stängt för kommentarer.