Vattenlek

Ztimma

Lek med vatten

Lek med vatten

Leksugen

Lek med skinnhandske

Munstycket till vattenslangen är himla kul

Tittar upp på husse

Idag har vi varit ute nästan hela dagen, först fika hos svärföräldrarna och sedan har vi jobbat hemma i trädgården. Framåt kvällen har vi även möblerat om lite här hemma, det är ju färdigmålat i vårt kontor och vi har flyttat in bokhyllorna från gästrummet. Nu i veckan ska vi äntligen få upp fondtapeten också och sedan är det ”bara” bra kontorsmöbler som ska inhandlas. Nästa projekt blir gästrummet, som ska målas om och fixas i ordning.

Den här veckan är nästan lika fullbokad som förra veckan, men jag har fått lite energi nu efter ett par lediga dagar med härligt väder! :) Jag tog ut en liten plastbalja och fyllde den med vatten idag, där har Z varit och plaskat nu på eftermiddagen. Jag är övertygad om att hon kommer älska att bada och simma! ;) Hade tänkt gå ner till sjön idag med henne, men det hanns inte med tyvärr…

Igår kväll åkte vi in till stan då det var RIX FM-festivalen, vi tog med Ztimma och ställde oss en bit bortanför alla andra människor för att det skulle funka bra för henne. Precis innan vi hade tänkt åka hem hade hon somnat på mina fötter. ;) Väl hemma fick hon lite extra mat, och tro’t eller ej, men hon sov ända fram till halv sju!! På dagarna när vi tränar på att sitta i bur eller vara ensam i köket medan vi håller på med annat, så ignorerar vi henne när hon skäller och hon brukar sluta ganska snart. Tyvärr bor vi ju i parhus och jag känner inte att vi kan låta henne skälla och störa grannarna nattetid. Vi brukar säga åt henne att vara tyst, och tar aldrig ut henne NÄR hon skäller. När hon fortfarande är orolig och inte har kunnat somna om efter en lång stund så har vi tagit ut henne för en snabbrastning, och sedan har hon fått lägga sig i buren direkt igen. Vaknar hon vid 3 brukar hon somna om efter en liten stund, det är först vid 5 som hon blir riktigt ”jobbig”. Ska prova ge henne lite extra mat precis innan vi går och lägger oss idag med, så får vi se hur det går. Håll tummarna! :)

10 kommentarer:

 1. Har funderat på hur Yazza va…har för mig att hon vaknade vid halv 5 och jag gick upp och gav henne mat och släppte ut och kissa för att sen få sova. Rätt var det var började hon sova längre, idag kan hon sova ända till 7 om jag har tur :wink: Kram

 2. Hej!
  Vill bara skicka ett jättestort GRATTIS till dig på din födelsedag och ett stort lycka till med både hund, ”gubbe” och hus. :smile:
  M.v.h.
  P-G

 3. jättebra att börja med vatten tidigt, är lite synd att idun föddes mitt i vintern så vi inte kunde göra så. men å andra sidan så har det ju blivit vattentokig flatt av freja och hon föddes också mitt i vintern, så idun är väl bara speciell. *suck*…. :)

 4. :smile: Hej där! Vilken sötnos ni har skaffat….fin!
  Du undrade om soffan i uterummet…gruppen är köpt på Maxi och är i plastrotting, det bästa köpet vi gjort till uterummet! Vi sitter där och äter frukost,fikar läser mm…bekväm och ganska nätt. Vet inte om den finns nu men när vi köpte den var det ett riktigt bra pris också,knappt fyra tusen för hela gruppen inkl. dynor.

  Nu ska jag läsa ikapp lite här hos dej,jag kikar in då och då men här har hänt grejer ser jag =)

  trevlig helg å kram/tina

 5. Åååh… nu har jag tittat på en massa hunderbara inlägg om Ztimma :smile:

  Hon är ljuvlig och bilderna är så fina på henne… även när hon busar med vatten :-x

  Jag minns när Åkebusen var valp… Han vaknade oxå tidigt så vid femtiden var det bara att lämna sängen å gå ut med en liten piggelin till valp :razz:

Stängt för kommentarer.