Ztimmas mamma

Ebba
Ztimmas mamma Ebba

Ebba
Ebba gosar med sin matte

Ebba
Väntar på kommando

Nu är det inte lång tid kvar, om bara 9 dagar åker vi för att hämta hem lilla Ztimma. Valpen. Den svarta. :) Snart kommer ni att få möta även henne här i bloggen!

Idag är det även ett år sedan pappas Nelli fick sin första valpkull – grattis till alla L-valparna! Nu löper hon igen och det är dags för parning om någon vecka. Spännande! :)

Uppdaterat:
Av olika skäl blir det ingen parning på Nelli det här löpet, så jag får helt enkelt njuta av min egen lilla valp den här sommaren. :) Sen på Nellis nästa löp blir det förhoppningsvis valpar.

15 kommentarer:

 1. Jag har valpsjuka :razz:
  Dessa valpar gör att man blir alldeles kollrig, jag ser fram imot när hon träder in i bloggen i din vardag.

 2. Vad vacker Ztimmas mamma är! Lotta skriver att hon har valpsjuka… jag förstår henne… än värre blir det när du skriver att Nellie kanske ska ha valpar igen… suck… jakthund… :wink:

 3. Jag kan tydligen inte läsa innantill… :???: Det är ju Lisa som har ”valpsjuka”…! :grin:

 4. Vad roligt för er att få hem eran valp snart. Har kikat på bilderna längre ner på din sida och dom är verkligen ursöta!

  Spännande att få se vad ni hittar på med erat arbetsrum. :razz:

  Ha en bra kväll, kram Maja

 5. va fin hon är:-) är ju lovande att du får en lika sötnos… då börjar träningen snart för dig! tänk att du har en gratiskurs att uttnyttja, bara att anmäla sig på valpkurs!
  kram charlotte

 6. Gud så fin hon är Ebba – älskar verkligen hennes uttryck! Verkar ju lovande att ha en sådan vacker mamma till det lilla knyttet :grin:

Stängt för kommentarer.