8 kommentarer:

 1. 24 bilder är inte illa – Fina sådana dessutom! Jag måste dock säga att jag känner mig lite stressad av att se att du ligger till så bra – en annan har ju knappt börjat fota. Det kanske är dags att lägga på ett kol för min del :razz: :grin:

 2. Vilken läcker bild! Huset ser jättemysigt ut! Är den nytagen? Så härligt det ser ut, jag vill också att snön ska försvinna! Vi hade jättehärligt väder förra veckan och snön började försvinna, men igår snöade det typ hela dagen, så nu har vi snö igen. Men det är någon plusgrad, så förhoppningsvis försvinner det fort. Jag vill ha vår nu!!
  Svar: Ja, det är så för mig också, det går i perioder. Har inte pysslat på väldigt länge nu, vilket är lite synd för jag tycker verkligen att det är roligt. Så nu ska jag försöka pyssla mer framöver. Ha en fin dag! Kram

 3. Härlig, lantlig idyll :smile:

  Ja, vem ligger helt i fas med 365 foton… inte jag i alla fall :razz:

 4. Kattis; Vasen fick jag av min fd chef i en butik jag jobbade. :) Den hade tappat en bit på ”halsen” men jag limmade den och målade om den. Hade kostat 298 kr så jag var himla nöjd. :D Jag såg liknande på MIO sist jag var där. Hoppas du hittar en sådan vas.

  Kram & trevlig kväll! /Malin

 5. This is a beautiful rural scene and you photographed it so well. I like the side view of the barn and the long expanse of farm field beyond.

Stängt för kommentarer.