Hundvakt åt tollaren Xita

Vi är hundvakter åt ett par kompisars hund Xita i en vecka nu så äntligen har vi hund i lägenheten igen! :) Xita är en tollartik (nova scotia duck tolling retriever) på 9 år. Hennes favoritplats är under sängen i gästrummet… ;) Jag, Johan och Xita gick en långrunda nu på förmiddagen i det underbara vårvädret med två minusgrader, sol och blå himmel. Eller är det kanske fortfarande vinter då trots att snön är borta?

Igår kväll var jag på afterwork med jobbet, vi var en hel hög med folk som dök upp, kul! :) Efter ett par timmar gick vi till ett annat ställe där Daniel Karlsson skulle spela (han från Idol ni vet, han kommer härifrån). Jag tycker att han har en fantastisk röst… Och dessutom älskar jag mina jobbarkompisar! :)

2 kommentarer:

  1. Härliga bilder. Kommer ihåg hur härligt det var att ”låna” en hund då och då, under den tiden jag var hundlös, när vi väntade på Iza…

Stängt för kommentarer.