1,1 kilo och fantastiskt söt

Julafton tillbringades med sambons släkt, och på annandagen åkte vi ner till Halmstad för att träffa min släkt. Igår hade min pappa middag; vi var 10 personer och 7 hundar (schäfer, italiensk vinthund, chihuahua, cavalier king charles spaniel, border collie och två wachtelhundar) i hans hus! Eftersom Tinca inte uppskattar alla hundar så fick hon ligga bakom ett kompostgaller med ett gott tuggben under tiden som vi åt. Border collien och chihuahuan stannade kvar under natten och i dag har de varit tillsammans allihopa utan problem. Herregud så söt den lilla chihuahuan var! Jag har aldrig träffat nån på nära håll tidigare – den vägde 1,1 kg, var mindre än en katt och helt fantastiskt gosig! :)

Några foton har jag tyvärr inte då jag glömde kameran i Jönköping. :( Så himla sorgligt var det, för det vore kul att ha bildbevis på när Tinca möter en chihuahua för första gången. :) Men det kommer fler tillfällen, jag får väl försöka komma ihåg kameran nästa gång vi åker ner till Halmstad!

Nyår kommer firas här hemma tillsammans med mamma, mina båda bröder och svägerskan. Det blir fullt hus när fyra personer ska sova över här några nätter, men finns det hjärterum så finns det stjärterum. Hoppas jag! :P

Pärlor
En ljusmanschett i närbild.

22 kommentarer:

 1. Chihuahuor (vad tusan heter de i pluralis?) är lite speciellt. T o m Karlsson ser ju gigantisk ut i jämförelse, även när de är vuxna. Synd att kameran var hemma.

 2. Japp, vi bestämde oss för flera månader sedan att vi skulle vara tråkiga i år så överraskningen var snarare lappen :grin:

  Trist att du glömde kameran!

 3. hihi vilken liten skit! :) DOm är rätt söta dom där hundarna, men jag har då hellre katter och en mellanstor hund. ;) Jobbigt det är när man glömmer kameran, usch!

 4. Ja, hon är en liten sötnos Spira. Och idag fick hon en pannkakstårta med grädde som födelsedagstårta och det var såklart mycket uppskattat :)

  Hoppas ni får en underbar nyårsafton!!!
  Kram kram

 5. Hej Kattis!

  Hoppas att nyårsfirandet gick bra och att det inte smällde alldeles för mycket.
  Hur går det med hustankarna? Läste i ett tidigare inlägg att det kunde vara ngt på G.

  God fortsättning på året
  Kram /C.

 6. Hejsan Cattis!

  Kikar in och önskar dig en god fortsättning på det ny året! Hoppas på lika många vackra bilder från dig detta år också. Kikar in då och då för att hålla mig uppdaterad av din blogg och bilder. Hoppas jul & nyåret har varit bra för dig och familjen? Vi har bara tagit det lungt och ätit gott och varit ute med barnen om dagarna.

  Ha det fint, mvh Marie S på mittalltingenting.se

 7. Gott Nytt!

  Hoppas du haft en bra start på det nya året. Det blev inte tid att höra av mig då vi var nere – men nästa gång så!

  Du har fått en utmärkelse i min blogg så titta in om du vill!

  Kram

  Therese

 8. Ja, hon börjar bli riktigt duktig syrran på att fota. Bra med me 2 stora extra blixtrar i hennes fotostudio när man ska fota en svart hund :)

  Haft en bra helg annars?

  kram kram

 9. Ja, jag älskar det kortet med. Så kul att ta lite fina kort nu på tanten. Kul att ha sedan :)
  Ozzy gillar inte helt blixtrarna och det ännu *skratt*
  Medan Spira verkar ÄLSKA att vara i centrum och fotas :)

  Tack, har ändrat det nu…

  kram kram

Stängt för kommentarer.