Tack till er alla!

Skriver en kort hälsning till er alla som fortsätter att besöka min blogg dag efter dag, trots att ingenting händer här! Är otroligt tacksam för alla kommentarer och besök, även om jag inte hinner höra av mig tillbaka just nu… Ibland hinner jag knappt andas känns det som, och den lilla tid som finns över lägger jag helst inte vid datorn.

Nytt jobb tog mer på krafterna än vad jag trodde! Jag trivs väldigt bra men har mycket att planera och förbereda till lektionerna, och eftersom jag har hand om många olika klasser så är det väldigt mycket elever att lära mig namnen på och att komma in i de olika rutinerna som finns i varje klass. Jag har mycket musiklektioner och det är SUPERKUL! :) Jag är också ansvarig för skolkören tillsammans med en annan lärare. Åh vad jag älskar mitt jobb!

Det händer mycket i mitt liv nu och Tinca mår inte särskilt bra, så det är många tankar som snurrar. Men nu börjar jag äntligen få tillbaka lite energi, känner mig lite piggare och lite gladare.

Vid nÃ¥gra tillfällen har jag satt mig vid datorn för att redigera lite bilder, men jag har inte orkat sitta sÃ¥ länge innan jag tröttnat. Tids nog kommer det nog ut en del foton… :) Förra veckan träffade jag Johanna och hennes goldenkille Bennie för att fotografera honom. Mina tankar är hos dig Johanna…

7 kommentarer:

  1. Hejsan …
    Jo,jag tycker jajas mamma hade så fint namn så jag ville ha med det bara att jag kastade om det .

    Fast de blir lÃ¥ngt att skriva men va gör det …
    kram HH

  2. Hej!
    Kul att du trivs på jobbet! Visst är det en bra skola, trivdes mycket bra där också. Spännande att få så mycket ansvar som kören och egna lektioner. Lycka till!

    Vi hörs.
    Kram /C.

Stängt för kommentarer.