Äntligen är tapetseringen färdig!

Jaa – äntligen!! Äntligen är det färdigtapetserat i vårt kök! :) Vi är otroligt nöjda med tapeten, det blev precis så fint som jag hoppats på! Tapeten köptes i september eller något liknande, så fort jag fick syn på den visste jag att ”den tapeten vill jag ha”. :) Johan överlät beslutet till mig – tack! :D Sedan dess har tapetrullarna legat här och väntat, och väntat och väntat… Och nu var det dags!

Det är otroligt vilken skillnad det blivit i köket. Jag njuter varje gång jag går in där! Tapeten förändras beroende på vilket ljus det är i rummet – om man tittar långt ifrån ser tapeten nästan vit ut, när solen skiner glänser mönstret, när det är ganska mörkt ser den beige ut osv. Otroligt vackert kommer det bli när stearinljus lyser upp väggarna! Märker ni att jag är nöjd?!?! :P

Igår åkte vi iväg till Ikea och köpte Torsby sideboard som vi tittat på ett tag. Jag ställde dit vår stora lampa som hittills stått i vardagsrumsfönstret, och det blev bra. Vi behöver ordentligt med ljus i köket och vardagsrumsfönstret blev större när lampan försvann! :)

Nu ska vi beställa kakel innan vi åker iväg på semester på söndag, så har det förhoppningsvis kommit till butiken när vi kommer hem från Skellefteå om ett par veckor! :) Tips på gardiner mottages tacksamt!

En födelsedagspresent - Koziols Babell.Torsby sideboard från Ikea.Ett glasfat av Barbro Jönsson.Matbordet i förgrunden.En liten Alvar Aalto-vas som jag fick i födelsedagspresent.Vår underbara tapet - mönstret Blomma från Mairo.Tapeten i annat ljus.

19 kommentarer:

 1. Jag förstår mycket väl att Du är nöjd,vem hade inte varit det. Mycket utsökt och genomtänkt
  som vanligt. Du har känsla för det sköna och vet hur Du vill ha det. Kram till Er från oss.

 2. ja, det märks att det är nöjd och det borde du verkligen vara! Det blev verkligen snyggt! Den där tapeten har jag också tittat på och beundrat, så det var kul att få se exempel på när den sitter uppe! Ha det gott! Kramis

 3. Så snyggt! Gissa vem som ska få råda mig när det är dags för köksrenovering och styling! Kram.

 4. Såååå stilrent och snyggt !!! :razz: ( = Tumme upp ! :smile: ) Fast lite avis blir man ju över alla dina snygga ” tillbehör ” i form av tex Aaltovaser .. *s* !

  Kramizar från en ” Trattchampinjon ” med matte .. :???:

  PS Visst är det sött med svanslösa Åssisar ! Lizzie har en träningskompis, som oxå tillhör ” Pelle – släktet ” . :razz:

 5. Jo, fast gillar man verkligen vin så vill man ha fint vin jämt….

  MEN, ett vin (rött) att rekommendera som faktiskt finns på bag-in-box är Barone Ricasoli. Ett hett tips till grillningen :)

 6. Men alltså vad är det jag läser? Till Skellefteå på semester? Spännande, det är ju här jag bor :smile:
  Varför just hit?

  Kramen!

Stängt för kommentarer.