Valparna 47 dagar!

Mamma Nelli och LovaLevi med en skoLina och LordLova leker med en vattenflaskaLara leker med samma flaskaLeika kampar med min kameraväskaVackra Lova (röda tiken)Min favorit Lina (Tik 2)Lina igen - så vacker!Leika (Tik 3), tjejen med mest vita teckenLeika igenLara (Tik 4)Lord (röda hanen)Levi (Hane 2)Lando (Hane 3)Lord, Leika och Lova längst bort

 

Mamma och ena brorsan har varit här ett par dagar, och igår åkte vi och hälsade på Nelli och valparna. Nu är det bara en vecka kvar tills de flyttar… Känns faktiskt väldigt sorgligt, jag har blivit fäst vid dem under de här veckorna. Jag har ju varit där en gång i veckan sedan de föddes. Jag kommer i alla fall att träffa dem en sista gång nästa helg för att fota dem innan de levereras till alla glada valpköpare… :) Valparna har förresten fått namn nu:

Tik 1 – Lova
Tik 2 – Lina
Tik 3 – Leika
Tik 4 – Lara
Hane 1 – Lord
Hane 2 – Levi
Hane 3 – Lando

Fler bilder finns som vanligt på Nellis hemsida !

9 kommentarer:

  1. De är så otroligt söta, jag förstår att du är fäst vid dem. Fina bilder på dem!
    Kram Ninni

  2. sååå söta puppisar! kan inte annat än hålla med om att lina är helt underbar. *hehe* passande namn också. ;) och lova är ju också helt bedårande. en sån söt liten tjej! :D

  3. Ahhh de är ju bara så söta så man smäller av…

    Du e en klippa Kattis, då öser jag på med blomster- och utebilder framöver :grin: och så tänker jag ”Ja, men Kattis vill iaf se dem”! :wink:

Stängt för kommentarer.