Valparna 33 dagar!

Den röda hanenDen röda hanens ögaHane 2Hane 3Den röda hanen sitterDen röda hanen springerTik 2 och Tik 3Förmodligen Tik 4 som springer i gräsetTik 3 vilar en stundDen röda tikenDen röda tikenTik 2Tik 2Vackra Tik 3 som är den enda av valparna som har tecken runt nosenTik 4 med sin vita hakaTik 4

I lördags var jag, Johan och en kompis ute och hälsade på Nelli och hennes valpar. Valparna sprang runt i trädgården och de var knappast kvar mer än någon sekund där man sist såg dem. ;) De var nyfikna och man kunde börja se lite mer individuella drag hos valparna. Vem som gnällde mest, vem som var mest social, vem som var mest nyfiken på gräsklipparen osv. Den som var mest framåt och utforskade omgivningarna var den röda tiken. Vi stannade inte så länge, men jag fotade valparna en och en som vanligt, och så lite när de sprang runt på gräsmattan. I efterhand märker jag att jag knappt har några bilder på Hane 2 och Hane 3. Av någon anledning är de lite doldisar för mig och är inte riktigt med där det händer saker. Jag måste tänka på det när vi åker dit nästa gång, att fota dem lite mer.

Till helgen kommer pappa upp igen, det är ju evigheter sen han träffade Nelli och valparna (då var de 19 dagar!), så han får sig nog en trevlig liten överraskning till helgen. :D Jag försöker övertyga honom om att han ska behålla en valp, men han anser att tiden inte finns då han har två andra hundar som ska tränas. Och visst, det är säkert ett bra beslut, men jösses vad man blir förvriden i huvudet när man umgås med små underbara valpar. :) Jag säger det igen, TUR att det är jakthundar…! ;)

Fler bilder finns på Nellis hemsida.