Shadow

Shadow

Det här är en av mina absoluta favoritbilder. Här illustrerar den temat Shadow, både genom att bilden i sig är skuggig och att personen sitter delvis i skuggan, men även för att hans tankar ligger i dunkel, vi vet inte vad han gör och tänker…

Hm, finns det någon som är bra på engelska och vill översätta min text? *s* Kan ju vara kul för engelskspråkiga besökare från Tuesday Challenge och andra utländska sidor att veta mina tankar om fotot. :)

Tuesday Challenge

7 kommentarer:

 1. Underbar bild som är bara hur bra som helst. Precis som du säger du är det skuggig av två anledningar och det gör bilden djup!

  Superfin!!

  Må gott!
  Anneli

 2. Kanonvacker bild du fångat:-)
  Jag har inte hunnit med riktigt här med Fotosajtens inlägg.. men det kommer:-)
  Ha de fint med kameran, du är ju riktig proffs du. :smile:

 3. En härlig bild och jag upplever precis som du skriver om den. Tack ja visst är våran racer tuff. Vi är ännu ensamma om den i min stad, kul! Annars önskar jag dig en trevlig dag!

  Mvh Marie :grin:

Stängt för kommentarer.