8 kommentarer:

 1. Men OJ så vackert! :grin:

  Ja men absolut, visst kan man ha gult och vitt guld tillsammans men jag tycker inte det är snyggt. ;) Tycker endera vitt guld och silver eller gult guld. :) Just vigsel och förlovningsringar ska ju bara vara i guld.. Det är ju lite konstigt att ha i silver, men det går säkert det med.. Jag gillar den där lyxiga känslan som guldet ger, även om det är vitt. :)

 2. :smile: Vilka härliga bilder du har!

  Är nybörja på att fotografera men det är så kul, jag tar på nästan allt.

  Nu ska jag ta en vända på mini pianot :wink:

  Ha det gött
  smulanw

 3. Du tar verkligen underbara bilder. Blir så inspirerad av att titta här. Måste nog ta och införskaffa ett makroobjektiv för jag vill också försöka ta sådana bilder! :smile:

Stängt för kommentarer.