Några Tinca-bilder

Idag, liksom igår, är jag hemma med feber. :( Hur tråkigt som helst. Jag är uttråkad, men orkar ingenting. Tog i alla fall med Tinca ut på ängen på morgonrundan, så hon kunde få springa och leka lite. Kameran fick följa med, eftersom det är sol ute konstigt nog! Det blåser som vanligt, men det är ändå skönt när solen är framme.

Nåt som är riktigt tråkigt däremot, är att vi har studiedag på jobbet idag och skulle ha en mycket givande dag med framförallt matematik på schemat. Jag har verkligen sett fram emot den här dagen, så det var nära att jag gick dit i alla fall, men tanken på att orka hålla mig uppe från 08.00-20.30 (kvällsmöte efteråt) kändes omöjlig.

Vet ni, det sa bara PANG! och så fick jag feber i måndags eftermiddag. Sprängande huvudvärk, feber och ont i axlar, nacke, armar och rygg. Hm, jag har sällan feber så det känns konstigt att det bara smällde till! Å andra sidan är det inte jättekonstigt eftersom många av barnen på jobbet är sjuka, men jag hade tänkt hålla mig ffrisk! :)

Så länge Tinca är igång har hon ingen klåda, men hon får sova med tratt på sig. På väg hem från dagis igår tuggade hon upp sitt halvläkta sår igen, så nu får hon ha munkorg när hon sitter i buren. Vi slapp springa ut med henne i natt och hon får bara majsvälling nu för att få i sig lite näring, så jag hoppas att hon blir bättre i magen under dagen. Lägger in några av bilderna när Tinca letar (och hittar!) leksaker på ängen!