Symbiosa Bilder v.8

Kväll
Tinca en varm och vacker kväll ute på träsket. Hon fick följa med oss ut i båten på kvällarna/nätterna för att fiska.

Långt borta
Att hoppa bungee-jump är för mig väldigt långt borta!

Vind
Tinca vid havet, där vinden blåste rejält. Hon har precis smakat på saltvattnet och det var väl ingen höjdare… ;)

Närhet
Att vara i vargars närhet är en häftig upplevelse!

Då ska jag välja ut det fotot jag gillar bäst, vilket inte blir lätt! Alla foton framkallar ju en känsla hos mig. Men att vara nära vargarna var en riktigt speciell upplevelse, samtidigt som fisketursfotot gör att jag känner lukten av vattnet och solstrålarna som värmer ansiktet. Vilket foto gillar du bäst?

Symbiosa Bilder

7 kommentarer:

 1. Hoppet är den bild jag gillar bäst! Långt borta för dig men jag hoppas att du kanske kommer att ändra dig nån gång i livet för det är en fantastisk upplevelse=) Man verkligen känner att man lever :wink:
  Ha nu en underbar söndag! Kramen

 2. Mina favoriter direkt är Tinca i båten, för jag känner också doften av hav och hör hur vattnet kluckar under båten…Den sista bilden med handen som smeker vargen(?) är jättefin, där kan man verkligen tala om njutning.
  Tack för besöket, det är så roligt att få kommentarer tycker jag. Det är ju så med fotograferandet att man väljer sina motiv, här kan man om man vill också fotografera mycket elände. Men jag tar bilder på sånt som jag tycker är vackert, läckert eller som jag blir glad av :smile:
  Ha en skön söndag!

 3. Fina foton!
  Ja får väl se då om jag har turen att vattenkannan finns på ”vårt” ikea imorgon då.
  Annars blir jag grinig =)

  Mvh Mamamekko

 4. Jag gillar helt klart Tinca i båten!!!
  Kanske för att jag är fiskardotter och hundälskare, men jag känner doften och vinden.

Stängt för kommentarer.