Nya blommor

Snart kommer sambon hem igen efter att ha varit i Tyskland med jobbet sedan i onsdags. Ska bli skönt att se honom igen! Mamma och ena brodern har varit här i ett par dagar, som tur är, annars hade det varit långtråkigt här hemma. :) Jag fick en fin bukett tulpaner av mamma, här kan ni se en av blommorna. Fotot nedanför är på en orkidé som jag köpte för ett par veckor sen. Lite annorlunda färg och form mot vad jag är van vid, men det är lite kul! Du kan klicka på miniatyrbilden för att se den i ett större format.

Annars håller jag på och fixar i sovrummet, min härliga tygtavla har kommit upp på väggen (mer om den i ett senare inlägg!) och en tavellist är på väg upp. Den 15 februari var det ett år sen vi fick nycklarna till lägenheten! Så det är på tiden att det händer något i sovrummet! *s*

Förresten, för ett par dagar sen hade min blogg 80 unika besökare, stort tack! Så himla kul att så många tar sig tid att kika in här. :) Tyvärr vet jag fortfarande inte vilka några av er är, så skriv gärna en kommentar så jag kan hitta till nya sidor! Eller ja, skriv gärna ändå förstås!

Tulpan

Orkidé

17 kommentarer:

  1. Ja, alltså jag ska vara tacksam för hos oss är det tvärtom. Maken sliter medans jag är mer lat. Så jag är oerhört tacksam.

  2. Hejhopp
    Så är det ju jag som kollar in här oxå, men det vet du ju :razz:
    Gillar faktiskt jättemycket din nya look på bloggen och sen givetvis alla härliga bilder.

  3. Hallå! Jag brukar kika in här titt som tätt!!
    Trådgardinerna köpte jag på Hemtex (149;-) !! De är 45 cm breda. Är jättenöjd med dem!
    KRAM!

  4. Ja, det hade varit kul om alla skrev en rad när de kikade förbi. ;) Fast det hade blivit mycket kommentarer att svara på för mig också.. :???: Anyways, än är det inte dags! Jag måste ju komma i klänningen.

  5. Härliga bilder, orkidéen är verkligen snygg. Färger helt i min smak. Vá kul att du har sÃ¥ mÃ¥nga besökare och jag är ju en av dem…

  6. Hallå!
    Läste att du redan fått upp tygtavlan. Hade missat din kommentar. Men här kommer svaret på frågan ändå. Ja, den sitter uppe bra med bara ett par spikar. Jag satte två upptill och två nertill. Det räckte bra. Hänger uppe med hjälp av två upptill egentligen, men utan dom två där nere så vippar frigolitskivan ut från väggen.

  7. Underbara bilder! Vad kul med en tygtavla, ska bli roligt att få se hur den ser ut :) Ha en fin kväll!! Kramar, Sofie

  8. Snyggt!
    Ja, visst är det trist när ens roligaste leksaker (läs:kamera, dator) kostar så mkt pengar, men det är ju så roligt :grin:
    Kramen

  9. Hej hej.

    I dag kikar jag in här. Hoppas du mår fint.
    Här är det fullt upp med en tonÃ¥ring till hund och en bebis, sÃ¥ man hinner liksom inte med och surfa runt som förr… :wink:

    Jätte fina bilder du tar.

    Ha det jätte fint.

    Kram Karin

Stängt för kommentarer.