Flytt av sidan

Jag har flyttat bloggen från http://www.tjornebrant.se/wordpress till http://www.tjornebrant.se/dagar. Hittar ni något som är fel, så hör av er till mig! Här från min dator fungerar allting bra men jag kan ju ha missat nån kod/länk nånstans som gör att ni inte kan se sidan korrekt. Tacksam för alla kommentarer!

5 kommentarer:

 1. Jo,… men det finns ju egentligen INGET som säger att man kan ha både och. Min fritid är super viktig. Jag gör massa saker som jag tycker är roligt osv. Men jag känner samtidigt att jag vill ut något av livet. Skapa mig något… och då blir det ju gärna en karriär och ett bra jobb. Hade jag INTE fixat detta så hade jag nu inte kunnat boka en en flygluffnings tripp och en resa till Thailand i 3 veckor… Då hade jag fått spara i år innan…. Men nu går det ju super :)
  Därför tycker jag att det är underbart att kunna få unna sig saker när man kämpat…

 2. Hej!
  Ursäkta dröjsmålet men färgen vi målade ”gamla köket” med är Beckers Kullersten nr 203.

  Ha det bra!

 3. Ja det blåser alltid på Revinge…mer eller mindre i alla fall så här års.

  Din blogg har tyvärr segat sig för mig ett tag men nu lyckades jag i alla fall komma in
  på kommentarer utan att sidan ”dog”.
  Hoppas jag lyckas posta detta också. ;)

  Kram!

 4. Tackar! Kul att någon uppskattar bilderna, tyvärr har inte vädret i vinter varit till sin fördel… har varit ganska mörkt tråkigt och disigt stora delar av tiden.. annars är vintern tacksam att fota! :)

  Men nu ser jag fram emot våren…
  Nu ska jag kika runt lite härinne!

  Ha en trevligt kväller..
  MVH Sandra

Stängt för kommentarer.