Trdgubbar

Trdgubbar

I oktober strosade jag runt i en butik hr i stan och hittade dessa fulsnygga trdgubbar. Jag blev vldigt sugen p att ta med mig en av dem hem, men eftersom de var relativt dyra lt jag tanken vila. Jag tog ett foto p dem i butiken fr att kunna kika p dem lite d och d, och jag har faktiskt blivit mer och mer sugen p dem. S frra veckan gick jag frbi butiken igen och tnkte att om de fanns kvar s var det meningen att jag skulle kpa en, och om de inte fanns kvar s var det inte meningen. :D

Sagt och gjort, jag gick dit i sregnet och jo – de fanns kvar. Tv stora och en liten. Priset var fortfarande dyrt, s jag valde den lilla och gick till kassan. Nr jag vl var dr s sa hon att det var halva priset! :) En glad verraskning. Fick tanken om att jag ville ha den stora gubben med, men skulle fundera lite och ringa om jag ville lgga undan den. Betalade och gick till busshllplatsen som var precis utanfr butiken. Det sregnade fortfarande. Tog upp fotot i mobilen och knde att JA – jag mste ha den! Sprang tillbaka till butiken, och hmtade den stora gubben, betalade och rusade ut till bussen igen lagom till att den nrmade sig hllplatsen. Jo, det var nog meningen… :P

Trdgubbarna str i vardagsrumsfnstret, men nr jag fotade dem s flyttade jag dem till hallmbeln fr att f en roligare bakgrund. De str allts inte i hallen just nu men fr nog flytta dit s smningom. :)