Beställning från miasonline.se

Nu har jag äntligen gjort slag i saken och beställt en massa härliga Cult Design-produkter från miasonline.se! Jag älskar verkligen Cults grejer och nu får jag några nya medlemmar i familjen. :D

Beställningen blir:

Kub glasvas
Kub äppelgrön ljusstake
En liten Change ljusstake att ha i badrummet
Change äppelgröna ljusmanschetter
Change helsvarta ljusmanschetter
Smycka med tillhörande lövsmycke och svart trälock

När vi ändå är inne på ämnet Cult Design så undrar jag om nån av er har muggarna i Paus-serien? Jag tycker de är så fina, men hur är de att dricka te ur egentligen, är de alldeles för varma eller kan man hålla i muggen direkt?

Pappa min har använt ett av mina orkidéfoton till en canvastavla, jag fick foto på den idag och det blev jättefint! Nu vågar jag mig nog på att framkalla mina bilder som canvastavla jag med. :D Jag har några favoriter som jag skulle vilja ha upp på väggarna här hemma. Ärligt talat hörni, vi har en enda tavla på väggarna här hemma och vi har bott här i snart ett år. Oops! Jag tycker om när det är ganska tomt på väggarna, men vi måste i alla fall ha en tavla i varje rum. Den vi har satt upp hittills sitter i hallen, och det är det minsta rummet vi har…