Tisdagstema och beslutsångest

Stort tack för alla kommentarer om kakelvalet! Ni gjorde inte valet lättare… *s* Jag var helt inne på att ha vitt, men sen kändes det som lite mycket vitt nu när jag kollade här hemma igen mot de vita luckorna. Ja, det är möjligt att det blir för mycket vitt… Samtidigt känns inte svart som något alternativ längre, det blir lite för dystert känns det som. Inte mot de vita luckorna, för det blir dösnyggt, men mot den ganska mörka ekbänkskivan. Varken kaklet eller bänkskivan lyfts fram då, det blir lixom kaka på kaka (svårt att förklara)…

Det ljusgrå kaklet känns inte alls rätt, det blir för ”dassigt” på nåt sätt. Jag ska gå ner i förrådet och hämta upp en antracitgrå klinkerplatta som vi har kvar sen vi gjorde hallgolvet. Sen ska jag testa den mot bänkskivan och luckorna. Den är ganska mörkt grå, med skiftningar i. Då blir det mörkt men ändå inte sterilt svart. Ja, ni lär få höra mer om det här! ;)

Till något annat! Jag satt igår och fixade med lite bilder till Tisdagstema. Den ena bilden är för 2007 (Julen) och hittas här, medan de 3 nya temabilderna för 2008 ligger här. Nu när det är nytt år och allt funderade jag på om jag skulle ha Tisdagstema enbart här i bloggen och inte på min fotosida, men samtidigt är det ganska kul att ha alla temabilderna sparade på fotosidan… Jag har ju fortfarande inte bestämt hur jag ska göra med min fotosida, så det får väl fortsätta att vara på samma sätt ett tag till, tills jag kommit på hur jag vill ha det. Bjuder i alla fall på bilden som ska föreställa temat ”Tre” – tre foton på älskade Tinca. På bilden längst ner har Tinca skavt upp nosen och är vackert grisrosa…

Tema: Tre