Gizmo-besök

Hej på er alla trogna besökare! :) Nu är det några dar sen jag uppdaterade igen, men jag har helt enkelt varken tid eller ro att sätta mig vid datorn. Denna första jobbvecka efter jullovet har varit jobbig, jag har haft svårt att somna på kvällarna och är således dötrött hela dagarna, men framförallt på kvällarna.

Idag kom ett par kompisar hit med sin parson Gizmo (de har inte uppdaterat sin hemsida på ett tag), vi var ute ett par svängar med hundarna och Gizmo var väldigt på Tinca och kunde inte stressa ner för fem öre. Vi beslutade oss för att släppa hundarna i en liten inhängnad och G rusade runt och jäklades med T. Tinca skötte sig jättebra (hon har lärt sig massor om hundspråk och hur man beter sig mot andra hundar på dagis!!) och ignorerade honom en lång stund innan hon sa ifrån och försökte lägga ner honom. Han gav sig dock inte en tum, mer än att han tjöt när hon stod över honom, men han varken la sig ner eller blev passiv. Tinca flyttade sig omedelbart när han började tjuta, vilket resulterade i att fortsatte bete sig på samma sätt som innan. Efter några försök fortsatte T stå över honom trots att han tjöt och äntligen blev han passiv och låg stilla! :) T stod kvar en liten stund och gick sedan iväg, sen hade vi en jättemysig fortsättning på promenixen! :D Äntligen har min dam lärt sig hur man kan säga ifrån mot andra hundar utan att det blir bråk. Jag är så himla glad, det här med dagis har varit suveränt för Tinca! Gizmo var mer harmonisk också, så det var nog nyttigt för honom att faktiskt GE sig…

Gizmo på Gånglåten
Jesper, Gizmo, jag och Tinca 18 november, då hundarna träffades första gången.
(Foto: Eva Maitz)

15 kommentarer:

 1. Skönt att Tinca är sansad med mindre hundar. Spexa beter sig riktigt fint med mindre hundar men Yrla kan tyvärr vara för burdus så där funkar det inte riktigt alltid.

  Ha en trevlig helg! :smile:
  KRAM!

 2. Kul att se en bild av dig och Tinca i hop för en gång skull. Du fortsätter med dina fantastiska foton. Är så himla imponerad.. :run:

 3. Droppar in för att önska er en riktigt skön helg :smile: Vad bra att hunddagiset varit så nyttigt för Tinca. Var har ni henne nånstans?
  Kramisar :grin:

 4. Jisses vilken liten goding den där Gizmo :smile: Försökte skriva på hans sida med det gick inte :no: Hihi härligt långa ben han har på vissa av fotona :mrgreen:

  Det där med tid och ro för dagboken känner jag igen :sad: Det är säkert vädrets fel. Lite sol och orken kommer att komma tillbaks. Tiden är det nog värre med :roll:

  Så då träffar du Taggens syster Nanna titt som tätt då. Lite häftigt med en hund som heter samma som jag :dance:

  Ha det gött!

 5. Jaha jag igen :razz: Har rotat runt här igen på din sida.
  Så du är en ”fröken”… coolt :razz: Man får ju en egen bild av alla hemside ägare och min bild av dig var inte lärare :oops: Hade väl ingen direkt bild av vad du jobbade med heller men inte detta iallafall :lol:
  Hur länge har inte jag ”känt” dig? Jag HAR faktiskt varit inne på din presentation men heeelt missat detta :doh:
  Så det kan bli :dance:

 6. :grin:
  Haha…. ja det kan man undra?! :shock: Inte så många vet egentligen om att jag bloggar, för när jag började med det så trodde jag inte at tdet skulle hålla i sig liksom…. :roll: Har börjat många bloggar förr som bara runnit ut i sanden….. typiskt mig…..

  Hur jobbar du nu då framöver? Lova börjar på dagis snart så sen är jag ”fri” från henne 3 dagar i veckan….. lättare att planera in nåt då kanske? O få lite lugn o ro att kunna prata utan att leka doktor/läsa bok/ pussla samtidigt typ :yes:

  Kram!

Stängt för kommentarer.