Tips p ny dator?

Jag gr i datorkpstankar… Har lnge varit sugen p en brbar dator fr att slippa ”bket” som str i datarummet och tar en massa plats. Fr att kunna sitta med den i kket eller vardagsrummet eller till och med i sovrummet, om jag knner fr det. Fr att kunna ta med datorn om jag ska p semester.

Egentligen r den nuvarande datorn ingen dlig dator, men den uppfyller inte mina krav. Jag sitter ju och jobbar med mycket foton i bildbehandlingsprogram och min dator orkar inte riktigt med. Samtidigt r det mycket pengar det handlar om, och frgan r om det r vrt att skaffa en ny dator nr den nuvarande faktiskt fungerar…

Det jag r p jakt efter r en dator med bra processor, bra grafikkort och ett bra RAM-minne. Den ska orka jobba med stora bildbehandlingsprogram och ha ett stort antal bilder ppna samtidigt. Den fr grna ha bra hgtalare s jag kan lyssna p musik utan problem (sambons brbara har jttedliga hgtalare). r vldigt tacksam fr alla tips jag kan f frn er, skert r det ngon dr ute som har/knner till en bra brbar dator som motsvarar mina krav! :) Satt ett par timmar idag och surfade runt p ntet och hittade ngra alternativ, men det r alltid bra med tips frn andra. S kom grna med tips hr i bloggen eller via kontaktformulret och hjlp mig hitta en bra dator!

Frresten – Gott Nytt 2008!!!