Vitmossa med tillbehör

Vitmossa

I natt satte vi upp granen så nu står den där så fin i ett hörn av vardagsrummet! :) Vi fick även med oss en del vitmossa från svärföräldrarna så efter midnatt nån gång satte jag igång och pynta. *s* Tomtarna fick flytta från kartongen ut i lägenheten, och juldukarna kom fram. Jag fyllde en skål med vitmossa och la i lite diverse saker som jag hade hemma; torkade apelsinskivor, kanelstänger, röda bär av trä (som sitter på en liten pinne) och även röda flugsvampar av trä. Skålen pryder nu ena bänken i köket.

Nu är det bara två dagar kvar… I morgon åker vi ner till Halmstad där vi ska fira jul med min pappa och syrran. Håller alla tummar jag har för att det blir en vit jul! Såhär såg det ut på julafton 2006…

3 kommentarer:

  1. Oj nu såg jg just att du skrivit till mig men nej, jag svarar alltid hos er som har bloggar. De enda som jag svarar på i bloggen är de som inte har skrvit ut någon hemsideadress och det är oftast bara en av mina kompisar: Emma. :D Annars svarar jag alltid här hos dig när du skriver något. :)

Stängt för kommentarer.