Sista november

Ja, då är vi snart inne i december! Den här veckan har varit fullproppad. I måndags var det näst sista tillfället på valpkursen, och i onsdags var det julbord med jobbet. Igår var jag hundvakt åt underbara lille Gizmo (parson russell-valp på sådär 11 veckor) och sen skulle jag egentligen iväg på en medlemskväll på en hundaffär här i stan, men jag kände verkligen att jag inte hann. Pust… Snacka om att jag har försakat min hund denna vecka!

I kväll blir det en lugn hemmakväll med Idol (ja, jag vet att jag sa att jag skulle bojkotta det… Jag kan inte låta bli att titta på det trots allt!) och sen filmen Smala Sussie som jag fortfarande inte sett, så det ska bli skönt och kul! I morgon ska jag hem till E (Gizmos matte) och vi ska julbaka hela dagen! :) Förmodligen kommer kompis P en sväng oxå. Johan är hemma med Tinca hela dagen. Kanske att vi går ut och äter på kvällen med, jag och E, får se hur jag känner mig. Jag har varit rejält förkyld nu ett par veckor så det kanske vore idé att bara ta det lugnt på kvällen.

På söndag har bandylaget som Johan är tränare för match lååångt borta, så han är borta hela dagen och kommer inte hem förrän framåt midnatt skulle jag tro på söndagkvällen. :( Vi kommer inte ses många minuter i helgen! :(

Efter jobbet idag ska jag till Ikea en sväng och sen köpa några vackra lackljus i en inredningsbutik. Jag ÄLSKAR advent!!!

4 kommentarer:

  1. Har du hört talas om ordet stress? Ta det lugnt och ha en skön advent.

    Kramar till Er alla.

    Från oss i Snöstorp

  2. Hej ville bara kliva in och önska er en underbar 1:a advent. Hoppas att ni får en underbar kväll/dag. Vi ska ut med Bellman sedan på julskyltningen. Sköt om er Kramis

Stängt för kommentarer.