Tiden räcker inte riktigt till…

Veckan har gått väldigt fort, i måndags var det valpkurs och vi har bara 3 gånger kvar nu! Vad snabbt tiden går alltså… Nästa gång ska vi träffas nere på stan och miljöträna valparna, spännande. I tisdags hade vi kvällsmöte på jobbet och igår var Johan nere i stugan och jobbade och hade med sig Tinca, så igår kväll kände jag mig lagom uttråkad utan ens en hund som sällskap. *s* Jag använde en del av tiden till att rensa bland en massa papper som låg i högar, skönt att sortera ibland!

Idag har vi börjat riva ner lite tapeter i köket, och jag hoppas även denna vecka på att vi sätter igång med tapetseringen i helgen. Jag har ju skrivit det de två senaste helgerna med, men det har inte riktigt blivit så. Jag är så less på köket nu – det MÅSTE bli klart nån gång. *suck*

Jag har lagt in en ny kategori här i bloggen som jag kallar ”Foto”. Alla inlägg som innehåller foton eller bilder av något slag ska märkas och läggas in i kategorin Foto, så det blir lätt att hitta för er som vill kika på lite bilder. Jag har gått igenom alla gamla inlägg och nu kan ni kika i Foto-kategorin om ni vill! :)

Funderar fortfarande på hur jag ska göra med min fotosida, den ligger ju vilande just nu och jag använder bara bloggen för att lägga ut foton för tillfället. Jag kanske skulle fixa en fotosida som innehåller mina absoluta favoritfoton, och sen ha resten här i bloggen?! Och ja, så skulle visst tiden räcka till att fixa med det också… *hmm*

3 kommentarer:

 1. Jag har funderat massor på hur jag ska göra med min portfolio.. Borde integrera den i hemsidan på något sätt men åh så jobbigt! :puh: Får väl se hur det blir med saken..

  Hoppas ni kommer igång med tapetseringen! Själv har vi budat på ett hus nu. :hurra: Det var kul, men stressigt. :razz:

  Kram

 2. Ohh jag är barnsligt förtjust i ”hemma hos” bilder – ni ser ut att bo jättefint och jag hoppas du väljer att lägga ut bilder på resten av lägenheten också! :hurra:

  Nu ska jag kika på dina gamla Efit-bilder, visserligen har jag sett dom men ser gärna om dom igen!!

  Ha en bra helg!

  Kram Lina med huliganer

 3. Hejsan! hoppas allt är bra med dej!?
  Nu äntligen har jag fått mitt bredband och är igång med detta :mrgreen:
  Ska även snart ta bilder ifrån lägenheten så du får se hur jag fått det. Men jag hoppas såklart oxå att du sen kommer på den kommande inflyttningsfesten? :hurra:

Stängt för kommentarer.