Nya prylar, bildbehandling och grannsmja

Veckan har gtt ungefr lika snabbt som vanligt. Jag har gjort frsta uppgiften i min fotokurs (digital bildbehandling) och jag r vl hyfsat njd med resultatet, hade jag haft mer tid att lgga ner hade det kunnat bli nnu bttre frsts! Visar fre- och efterbild hr:


Fre. Bild i obehandlat skick, taget den 8 oktober 2007.


Efter. Bild med mer kraftfulla frger och strande detaljer borttagna.

I onsdags kom kompis E hit och vi satt ngra timmar och snackade skit, och s kte vi och kpte hem god pasta frn en restaurang hr i stan. h, vad gott det var! :)

P lrdagkvllen kte vi en snabbis till Ikea och kpte en hallbyr, den r inte perfekt men r nd den bsta vi hittat. Den r lite djupare n vi egentligen vill ha, men inte fr djup! Kpte ven en underbar kruka frn Cult Design, men den lilla ljusstaken r svart med barockmnster istllet fr vit som den r p bilden. I krukan r det tv vxter planterade i vitt grus – jttesnyggt! Jag kpte olika delar i UNIKs butik och tjejen i butiken erbjd sig att plantera det t mig. :) Nu stoltserar krukan p hallmbeln och ser jttevacker ut! Det r konstigt, nr jag kper klder fr jag ngest, och fylls av en knsla av slseri. Men nr jag kper en vacker detalj till mitt hem fylls jag av harmoni, ett inre lugn och en knsla av ro i sjlen. Lter jag underlig??

P lrdagkvllen bjd vi hem grannen A till oss fr att titta p HV p tv. Vi satt och snackade och drack, och efter ett tag kom hans barn hit ox. Kvllen fortsatte sedan hemma hos A och jag gick hem vid midnatt, Johan stannade en timme till. Kul att umgs med grannarna! :D

S till ngot vldigt trkigt… Pappas ena hund Mlle blev idag pkrd av en bil under ett rdjursdrev. Han r nu inlagd p Slinge djursjukhus och jag vet inte s mycket mer n att han hade ngon benbit som var ls under gat, i vrigt verkade han ”ok” nr jag pratade med pappa i eftermiddags. Hller tummarna fr att han blir helt terstlld snabbt. *kram*