Visa mig dina böcker och jag ska säga dig vem du är…

Igår var jag på bokmässa i Göteborg med jobbet. Såklart slutade det med att jag fick med mig en del böcker hem, närmare bestämt 11 pocketböcker för 25:-/st, köpta hos adlibris. *mycket nöjd* Dessutom delade de ut en gratis bok, som jag såklart inte tackade nej till! :mrgreen: Nu i efterhand ångrar jag att jag inte köpte med mig ett par böcker till som jag funderade på, men jag ska låna dem av en kollega istället. Är det någon som vill låna pocket så kom till mig! :D

Jag läser ju väldigt mycket, och varje dag till och från jobbet sitter jag och läser på bussen. Det är väldigt avkopplande och skönt att börja dagen med att sitta i lugn och ro och läsa en bra bok, likaså att koppla av efter jobbet innan man kommer hem. Böcker i pocketformat är smidigt att bära med sig och är inte lika tunga som inbundna böcker = perfekta alltså! Sen en lång tid tillbaka är det deckare som gäller för mig, och som ni kan se är det svenska deckare som står högst i kurs. Nu ger jag mig på några nya författare: Mari Jungstedt, Anna Jansson och Åsa Larsson. Läser man en bok i en serie ska man läsa alla, helst på samma gång! ;) Nu har jag att läsa ett tag i alla fall.

Pocket

Just nu pågår SM i räddning på Jönköpings BK och nu efter dag 1 leder klubbkompis Soile och hennes Kixa! :) SR P4 var där idag, ni kan lyssna på det här genom att klicka på megafonen en liten bit ner på sidan. Jag ska dit en sväng i morgon på finalen och heja och fota!