Visa mig dina bcker och jag ska sga dig vem du r…

Igr var jag p bokmssa i Gteborg med jobbet. Sklart slutade det med att jag fick med mig en del bcker hem, nrmare bestmt 11 pocketbcker fr 25:-/st, kpta hos adlibris. *mycket njd* Dessutom delade de ut en gratis bok, som jag sklart inte tackade nej till! :mrgreen: Nu i efterhand ngrar jag att jag inte kpte med mig ett par bcker till som jag funderade p, men jag ska lna dem av en kollega istllet. r det ngon som vill lna pocket s kom till mig! :D

Jag lser ju vldigt mycket, och varje dag till och frn jobbet sitter jag och lser p bussen. Det r vldigt avkopplande och sknt att brja dagen med att sitta i lugn och ro och lsa en bra bok, likas att koppla av efter jobbet innan man kommer hem. Bcker i pocketformat r smidigt att bra med sig och r inte lika tunga som inbundna bcker = perfekta allts! Sen en lng tid tillbaka r det deckare som gller fr mig, och som ni kan se r det svenska deckare som str hgst i kurs. Nu ger jag mig p ngra nya frfattare: Mari Jungstedt, Anna Jansson och sa Larsson. Lser man en bok i en serie ska man lsa alla, helst p samma gng! ;) Nu har jag att lsa ett tag i alla fall.

Pocket

Just nu pgr SM i rddning p Jnkpings BK och nu efter dag 1 leder klubbkompis Soile och hennes Kixa! :) SR P4 var dr idag, ni kan lyssna p det hr genom att klicka p megafonen en liten bit ner p sidan. Jag ska dit en svng i morgon p finalen och heja och fota!