Som ett brev p posten…

Fr ett tag sen fick jag hem en lapp om bankgiroinsttning och bakom min lapp hittade jag en annan persons lapp! Detta kndes lite skumt och samtidigt lite obehagligt, nu var ju detta inte ngra knsliga uppgifter jag fick ta del av, men tnk om det varit viktiga uppgifter som kommit fel?! Jag ringde i vilket fall som helst Nordeas kundtjnst och frklarade lget, och de bad mig att antingen komma in till ngot kontor eller skicka det via svarspost till Nordea. Hromdagen skickade jag s insttningslappen till Nordea med en liten beskrivning av vad som hnt. Idag fick jag tv biobiljetter och ett tackbrev frn Nordea som tack fr hjlpen!! Tnk att man blir s glad fr lite hederlig vnlighet! :grin: andra sidan vill vl de fjska lite fr mig s jag inte sprider ngot elakt om Nordea, att de skickar uppgifter fel och s vidare! :) Men lika glad fr det r jag…