Valpkurs & äntligen hemmahos-foton!

Den senaste veckan har jag haft fullt upp, därför har jag inte skrivit någonting på en hel vecka. I onsdags var det kursstart för valpkursen där jag är instruktör tillsammans med två andra. Det är 12 deltagare, och det känns som en väldigt bra grupp såhär efter första tillfället! Även om deltagarna inte har som mål att tävla framöver, så känns de villiga att jobba med sin hund och de lyssnar aktivt på tips och idéer man har. Vissa är ju tyvärr sådana att de låtsas lyssna men sen gör de precis som de vill ändå. Man undrar ju varför de personerna går kurs egentligen, de är inte villiga att se saker på ett nytt sätt och tycker sedan det är konstigt att de inte kommer framåt i sin utveckling. Nog om det, den här gruppen verkar villiga att lära sig massor! :)

Raserna som är med:
Kleiner münsterländer
Svart terrier
Cavalier king charles spaniel
Japansk spets
Staffordshire bullterrier
Kooikerhondje
West highland white terrier
Jack russell
Flatcoated retriever
Labrador/Cocker spaniel/ Border collie
Pudel/Japansk spets
Labrador/Schäfer

En salig blandning alltså, och det ska bli oerhört kul! :D Det är några av raserna jag aldrig haft på kurs tidigare så det ska bli intressant och lärorikt. Nu ska jag läsa in mig lite på de raserna jag inte är så haj på och sen kör vi nästa tillfälle på måndag!

Jo, kursen i digital bildbehandling. Jag tittade på första kurstillfället igår via nätet (oerhört smidigt med distanskurs måste jag säga!!) och det var inga direkta nyheter för mig, bara ett par tips på hur man smidigt kan göra vissa saker som jag inte kände till sen innan. Vi jobbar med Photoshop CS3, och jag har ju arbetat en hel del i Photoshop sen tidigare, men inte särskilt mycket med avancerade grejer, och därför kommer kursen vara väldigt givande för mig. Första kurstillfället nu gicks grunderna igenom och de kan jag redan. Så nu ska jag direkt ge mig på kurstillfälle 2! :) Känns väldigt kul faktiskt!

Hemmahos
Ja, då har jag äntligen tagit mig tid att fixa till lite bilder från renoveringen av hallen! Köket kommer, så småningom. Man får börja i kronologisk ordning, och hallen har ju varit klar ett tag! ;)

UPPDATERAT!
Renoveringen av hallen.
Ett par bilder från sovrummet.