Valpkurs & ntligen hemmahos-foton!

Den senaste veckan har jag haft fullt upp, drfr har jag inte skrivit ngonting p en hel vecka. I onsdags var det kursstart fr valpkursen dr jag r instruktr tillsammans med tv andra. Det r 12 deltagare, och det knns som en vldigt bra grupp shr efter frsta tillfllet! ven om deltagarna inte har som ml att tvla framver, s knns de villiga att jobba med sin hund och de lyssnar aktivt p tips och ider man har. Vissa r ju tyvrr sdana att de ltsas lyssna men sen gr de precis som de vill nd. Man undrar ju varfr de personerna gr kurs egentligen, de r inte villiga att se saker p ett nytt stt och tycker sedan det r konstigt att de inte kommer framt i sin utveckling. Nog om det, den hr gruppen verkar villiga att lra sig massor! :)

Raserna som r med:
Kleiner mnsterlnder
Svart terrier
Cavalier king charles spaniel
Japansk spets
Staffordshire bullterrier
Kooikerhondje
West highland white terrier
Jack russell
Flatcoated retriever
Labrador/Cocker spaniel/ Border collie
Pudel/Japansk spets
Labrador/Schfer

En salig blandning allts, och det ska bli oerhrt kul! :D Det r ngra av raserna jag aldrig haft p kurs tidigare s det ska bli intressant och lrorikt. Nu ska jag lsa in mig lite p de raserna jag inte r s haj p och sen kr vi nsta tillflle p mndag!

Jo, kursen i digital bildbehandling. Jag tittade p frsta kurstillfllet igr via ntet (oerhrt smidigt med distanskurs mste jag sga!!) och det var inga direkta nyheter fr mig, bara ett par tips p hur man smidigt kan gra vissa saker som jag inte knde till sen innan. Vi jobbar med Photoshop CS3, och jag har ju arbetat en hel del i Photoshop sen tidigare, men inte srskilt mycket med avancerade grejer, och drfr kommer kursen vara vldigt givande fr mig. Frsta kurstillfllet nu gicks grunderna igenom och de kan jag redan. S nu ska jag direkt ge mig p kurstillflle 2! :) Knns vldigt kul faktiskt!

Hemmahos
Ja, d har jag ntligen tagit mig tid att fixa till lite bilder frn renoveringen av hallen! Kket kommer, s smningom. Man fr brja i kronologisk ordning, och hallen har ju varit klar ett tag! ;)

UPPDATERAT!
Renoveringen av hallen.
Ett par bilder frn sovrummet.