EFIT och valpkurs

Idag var sista dagen på mitt jobb, jag fick två presenter; en fin växt i en hög blomkruka och en vacker ljusstake. :) Precis min stil!

Jag har faktiskt hunnit med att lägga ut EFIT-bilderna idag, länk till bilderna finns längre ner.

Jo, som rubriken skriver så ska jag även hålla valpkurs i höst. Faktiskt hade jag tänkt ta paus från kursverksamheten även denna termin, men så blev det alltså inte. :D Jag ska hålla kursen med två kompisar. Anledningen att vi är tre instruktörer är att de båda andra är småbarnsföräldrar och förmodligen kommer vara borta ibland. Eftersom vi vill hålla en hög nivå på kursen känns det därför bra att vara tre! Ska faktiskt bli riktigt roligt, vi börjar den 10 september, så det är snabba ryck!

I morgon ska jag åka och hälsa på på nya jobbet, och sen blir det till att åka och hämta vitvarorna (ugn, häll, diskmaskin och förhoppningsvis en fläkt), sedan till Ikea och hämta en bänkskiva, och sedan vidare för att fixa några småsaker. Vid lunchtid kommer sedan pappa med hundar, och sen är det golvläggningsdags! :D

Ska bli himla roligt det här. Återkommer när jag hinner! KRAM

UPPDATERAT!
Nya EFIT-bilder.

3 kommentarer:

  1. Fina EFIT-bilder! Erat kök kommer säkert att bli jättefint när det är klart tror jag. Det där med panel har jag lite svårt att förstå mig på *S*

    /Natalie & de trefärgade

  2. FÃ¥r dÃ¥ligt samvete. Jag är ju med i EFIT, men har inte lagt in det pÃ¥ min nya hemsida. Ligger ju efter med sÃ¥ mycket att jag minst av allt hinner fixa EFIT-dagar. Ã…hh valpkurs! Hoppas du blir riktigt sugen…;-)

  3. Spännande med nytt kök! Ser fram emot att se resultatet här på sidan såsmåningom. För inte kan du väl ta dig igenom en köksrenovering utan att fota? ;)
    Trevlig fortsättning på helgen önskar Jenny & co

Stängt för kommentarer.