Platta paket och heldag p klubben

P onsdagkvllen kom kompis A frbi, hon ska ta ver medlemsresultatsidorna p klubbens hemsida, men det blev mestadels skvaller och prat om lgenhet respektive hus. :)

Igr (fredag) var vi p Ikea fr att fixa de sista detaljerna p kksritningen, och sedan kte vi och hyrde film med kompis E och hennes sambo. Filmen var tragisk och det hade vl egentligen passat vr sinnesstmning bttre med en lttsam komedi! :D Det blev ganska sent innan jag kom i sng (fastnade i en bok som vanligt).

Idag var det dags fr funktionrstrff p hundklubben. Vi aktiva i klubben hade blivit bjudna p en trff/fest som tack fr allt arbete vi lgger ner i klubben. Vi har hllt p hela dagen med olika aktiviteter med och utan hundar (Tinca fick dock vara hemma, hon uppskattar inte riktigt att sitta i bilen i mnga timmar). Jttegod grillad mat fick vi ocks, och vilken tur med vdret vi hade!! :)

Under tiden som jag var p klubben kte Johan till Ikea fr att hmta hem kket. Med sig hade han pappan och ena brodern. Knns trist att jag inte kunde hjlpa till, men nu ligger kket i platta paket hr hemma! SKNT! Det finns ett par grejer som inte r klara, vi ska frska fixa dem i morgon.

Ta hand om er!