Platta paket och heldag på klubben

På onsdagkvällen kom kompis A förbi, hon ska ta över medlemsresultatsidorna på klubbens hemsida, men det blev mestadels skvaller och prat om lägenhet respektive hus. :)

Igår (fredag) var vi på Ikea för att fixa de sista detaljerna på köksritningen, och sedan åkte vi och hyrde film med kompis E och hennes sambo. Filmen var tragisk och det hade väl egentligen passat vår sinnesstämning bättre med en lättsam komedi! :D Det blev ganska sent innan jag kom i säng (fastnade i en bok som vanligt).

Idag var det dags för funktionärsträff på hundklubben. Vi aktiva i klubben hade blivit bjudna på en träff/fest som tack för allt arbete vi lägger ner i klubben. Vi har hållt på hela dagen med olika aktiviteter med och utan hundar (Tinca fick dock vara hemma, hon uppskattar inte riktigt att sitta i bilen i många timmar). Jättegod grillad mat fick vi också, och vilken tur med vädret vi hade!! :)

Under tiden som jag var på klubben åkte Johan till Ikea för att hämta hem köket. Med sig hade han pappan och ena brodern. Känns trist att jag inte kunde hjälpa till, men nu ligger köket i platta paket här hemma! SKÖNT! Det finns ett par grejer som inte är klara, vi ska försöka fixa dem i morgon.

Ta hand om er!