Och verkligheten var snabbt tillbaka!

Alldeles för fort går några dagars semester! Vi har haft det bra i Dublin och det var så himla skönt att komma hemifrån och vara ledig från jobbet, men verkligheten gör sig påmind alldeles för snabbt. Vi kom hem natten till måndagen och hade tagit ledigt även under måndagen så vi kunde sova ut och ha en skön dag innan vi skulle börja jobba igen.

Måndagen ägnade vi därför till att åka runt och leta diskmaskin, häll och ugn. Framåt kvällen fick vi avbryta för att åka och hämta Tinca som var på dagis (jag trodde det skulle vara roligare för henne att vara kvar några timmar till istället för att komma hem och ligga ensam i lägenheten när vi skulle åka runt i affärer) och sen fick vi stressa tillbaka till butiken sådär två minuter innan den stängde för att köpa de grejer vi skulle ha. Allt är klart och vi hämtar grejerna på tisdag, skönt att slippa ha dem hemma i lägenheten i onödan! Vi fick även hämtat den blandare vi ska ha.

Ikväll efter jobbet Ã¥kte vi och köpte golv och nu ligger äntligen golvpaketen i köket och väntar! I morgon ska vi hämta diskbänken vi beställt och sen blir det till att köka resten av köket, inklusive luckorna. Kul men oh sÃ¥ mycket pengar som försvinner…

Tinca har idag varit hos veterinären och blivit vaccinerad, vi pratade även om Tincas ormbett och behandlingen hon fått. Hon väger nu 30 kilo och har gått upp lite, dock inte så mycket. Men ett kilo märks tydligt på henne, hon är inte alls lika benig som hon var för några veckor sen, men hon är ju fortfarande tunn förstås.

Foton från Irlandsresan och renoveringen kommer förstås, men just nu finns inte tiden! :)

3 kommentarer:

  1. Kul att ni hade det bra! :) Här hemma har det också renoverats för fullt, som går att läsa och se i bloggen. Man blir ju alldeles färdig haha. Har inte varit så slut på länge ;)

  2. Hmm det märks att ni är unga….ni hinner ju för tusan inte mer än ”landa” sÃ¥ är arbetet i gÃ¥ng igen…;-)

  3. Roligt att ni haft det bra, förstår att det var skönt att komma bort några dagar.

    Ser fram emot bilder! :)

    Kraaaaaaam.

Stängt för kommentarer.