Valpsugen och trningspass

Sammanfattar Halmstadresan med ordet: lyckad. Vi hade trevligt och trffade en massa folk jag inte sett p evigheter! :) Vdret var dock vldigt jobbigt, det var oerhrt kvavt och luftfuktigheten var hg – jag mdde bitvis riktigt dligt av vdret. P lrdagkvllen blev det ett ordentligt skvder och jag bara njt nr regnet kom! :D

P lrdagen hann vi ven med att ka en svng till havet s Tinca fick bada (fler bilder hittar ni genom lnken lngre ner). h vad jag saknar havet… rligt talat har jag funderingar ibland p att flytta till Halmstad. Fr jag med mig Johan tror ni? Jobb finns ju inte hr i Jnkping fr mig nd…

Vrldens staste valp (mnsterlnder p snart 11 veckor) kom hem till pappa fr att garen skulle sga grattis p 50-rsdagen. Gud s himla st och mysig den var. Blir jag mindre valpsugen n jag redan r eller?!

Tinca

Tinca

Tinca

Tinca

Valp

Valp

Trning
Idag har jag och Tinca trnat igen, det r s himla sknt att komma igng igen s ni anar inte. Jag packade vskan och gick ner till fotbollsplan. Brjade med att stlla ut en ruta med fyra sm koner till Tinca, och la sedan ut fyra freml till uppletande. Sen blev det metallapportering och fotgende fr Tinca, hon var dock sl och trkig p linfrigheten tyvrr. Lggandet under gng var perfekt och sedan var det dags fr uppletandet. Hon verkar ha svrt att nosa nufrtiden fr hon kan springa ver fremlen nufrtiden som hon inte gjort tidigare. ven om det inte var perfekt rakt ut och sedan tillbaka in hittade hon alla fremlen till slut; gummiring, mobiltelefon, strypkedja, golfhandske och s tog hon en svng och hmtade metallapporten ocks. *s*

S var det dags fr ”rutan” som vi senast gjorde kvllen d Tinca blev ormbiten om jag inte minns fel. Fyra skick till samma ruta, fr att friska upp damens minne, sedan flyttade jag rutan och gjorde ett skick. Det blev lite rrigt, men hon hittade till slut in till mitten av rutan och d flyttade jag konerna och skickade henne en sista gng till den nya rutan. Hon sprang direkt in och stllde sig perfekt i mitten – s himla kul! :D Ibland samarbetar hennes tv hjrnceller. :) Sen blev det en kort promenad innan vi kom hem igen, Tinca jttetrtt av det kvava vdret och trningspasset.

UPPDATERAT!
Bilder frn havet i lrdags.
Hundgalleriet uppdaterat med bilder p Felix.