Besök och uppletande

Onsdag – fredag har jag haft besök här av mamma och ena brodern Alex. Vi shoppade en del och jag och mamma spelade en massa kort (ett spel som kallas Det diaboliska). Tack för några härliga dagar! :)

Idag har vi varit i stugan några timmar. Tinca fick ett uppletande med fyra föremål och hon jobbade på bra även om hon var något okoncentrerad. Sista skicket sprang hon ut och letade, men hittade ingenting och kom direkt tillbaka till mig, inte så bra. Föremålet hittades dock och sen bröt vi. De få hjärnceller hon har befinner sig inte riktigt i harmoni med varandra nu när hon är inne på 16:e dagen av löpet. :) Tyvärr är hennes mage inte som den borde vara. Ni minns kanske att hon efter utredningen fått penicillin mot sin inflammation i tunntarmen, och efter det var hon bra i magen i 6 veckor. Sen kom ormbettet och efterförljande behandling. Nu är hon ungefär lika dålig i magen som hon varit tidigare, och hon fiser förskräckligt illa många många gånger om dagen. Frågan är om jag ska kolla upp det IGEN eller om jag ska försöka mig på någon hemmakur för att stabilisera magen? Tips någon?

Nu är det äntligen dags att renovera köket! Om några veckor sätter vi igång, men redan i morgon köper vi hem ny kyl & frys.