Tnkte skriva ngra rader

D r vi hemma i Jnkping igen! I frmiddags kte vi med brorsan Alex till hans lgenhet och kollade runt, sg jttefint ut! Sen kte vi (jag och Johan) vidare in till Karlskrona city dr vi t lunch och sedan strosade runt p stan. Eller strosade frresten, knns mer som att vi mest stod i en skobutik och funderade p skor jag kan ha p brllopet. Observera att det inte r mitt brllop, ni som r nya lsare, utan min brorsa Krilles. Jag hittade ett par jtteskna, fina och billiga skor som jag lskade! Naturligtvis var det fel p dem, en rem hade nstan gtt av och utseendet skiljde sig t mellan de bda skorna. Efter mycket funderande (skulle ftt dem fr halva priset) bestmde jag mig fr att kpa en strre storlek och en ”frfotssula” eller vad det hette. En sula man skulle lgga under framdelen av foten. Skorna passade d bttre, men de r nd lite fr stora. Nja, jag knner mig njd! :) D r det bara klnningen kvar att hitta…

Hmtade sedan Tinca p Vxj Djursjukhus och kte hemt Jnkping. Tinca var pigg och glad! :D S underbart att se henne pigg igen. Sen sov hon dock hela vgen hem och har sovit resten av kvllen hr hemma, men det r vl inte s konstigt. Hon ska ta den nya antibiotikan i tio dagar och f smrtstillande i tv dagar. Om hennes ben svullnar upp igen efter avslutad antibiotikabehandling ska vi kolla upp det igen. I s fall kan det vara ngot som sitter i hennes bakben, men de har inte hittat ngot dr nu. Jo, frresten!! Goda nyheter – Tinca har kat i vikt med ett kilo den senaste veckan. Hon vger nu nstan 30 kg! Kan det vara s ”enkelt” som att inflammationen i tarmen lkt ut?! Hll tummarna! :)

Tack mamma, Alex, PG och Krille fr en jttehrlig helg, trots allt strul vi haft. Jag knner mig gladare och har mer energi n fr ngra dar sen. Nu ska vi frska njuta av ledigheten och hoppas att Tinca kryar p sig snabbt. Nu vill vi inte rka ut fr mer med den stackars hunden.

Tack ocks alla ni som hela tiden finns hr och stttar!