Semester!

Äntligen är det så dags för semester! :) Konstigt nog känner jag ingenting alls för det. Det är som att mina känslor tagit slut…? Väldigt skum känsla. Fick sluta ännu tidigare än planerat idag för barnen som skulle gå sist gick hem mycket tidigare än det var tänkt! Jag har varit på fritids denna veckan med barn i åldern 6-10 år. Hur kul som helst – största delarna av dagarna har vi spelat biljard! :D

Kvällen har vi ägnat åt att (ingen som blir förvånad va?) fixa med festprogrammet. Johan har suttit med innehållet och jag med omslaget. Äntligen fick jag hem rätt band idag, efter några dagars strul … Har nu gjort färdigt 30 omslag – bara 55 stycken kvar.

I morgon åker vi ner till Karlskrona, min ena bror fyller 18 år på söndag. :) Hoppas ni alla får en riktigt trevlig helg nu! I morgon är det EFIT, ska försöka komma ihåg det redan när jag vaknar! ;) Ni som känner mig vet att jag brukar glömma det de första timmarna på dagen.

3 kommentarer:

  1. Vad är det för festprogram? Är det inflyttningsfest på g eller? Kram å trevlig helg

  2. Vad knasigt att inte känna ”Wieee”-känsla när semestern startar. Den kanske är lite segstartad bara och kommer igång så småningom ;)

    Ha det så bra!
    /Natalie & de trefärgade

  3. nämen vad tusan! nu har jag missat efit IGEN! haha, vet inte om det är meningen att jag ska hålla på med det. ;) tur att det var 2 dagar man kunde välja på nu i juli. jag får väl ta nästa istället.
    ha en riktigt härlig semester! *kram*

Stängt för kommentarer.