Värmebölja och gräsänka

Nu har det verkligen blivit sommar i Jönköping! Det har varit runt 30 grader och strålande solsken, men idag fläktar det åtminstone lite. Johan har åkt till Norrköping med några jobbarkompisar så jag är ensam hemma med Tinca. Jag har passat på att sitta vid datorn för att fixa en del foton från maj nu medans det är som varmast, och snart ska jag ta med mig Tinca ut på en kort runda. Så länge vi inte badar gör vi inte mycket när det är så här varmt ute, då väntar vi till kvällen kommer innan vi gör nåt mer avancerat. I morgon kommer några kompisar på fika. Vi har bott här i över 3 månader och ändå har jag inte hunnit med att bjuda in alla kompisar – hur har det gått till?!

Jag sitter inte gärna vid datorn längre, det känns mer och mer som ett nödvändigt ont att sitta och lägga ut foton på hemsidan, att vara med i olika fototeman osv. Jag måste fundera på hur jag ska göra framöver, om jag enbart ska lägga ut foton nån gång ibland eller hur jag ska göra. Samtidigt är det hemskt kul när väl fotona ligger ute, men det tar sån tid… Får fundera vidare! :)

UPPDATERAT!
Två album från maj – En dag vid Nissan och En tur vid Munksjön.
Maskrosgalleriet uppdaterat med nya foton.