Vrmeblja och grsnka

Nu har det verkligen blivit sommar i Jnkping! Det har varit runt 30 grader och strlande solsken, men idag flktar det tminstone lite. Johan har kt till Norrkping med ngra jobbarkompisar s jag r ensam hemma med Tinca. Jag har passat p att sitta vid datorn fr att fixa en del foton frn maj nu medans det r som varmast, och snart ska jag ta med mig Tinca ut p en kort runda. S lnge vi inte badar gr vi inte mycket nr det r s hr varmt ute, d vntar vi till kvllen kommer innan vi gr nt mer avancerat. I morgon kommer ngra kompisar p fika. Vi har bott hr i ver 3 mnader och nd har jag inte hunnit med att bjuda in alla kompisar – hur har det gtt till?!

Jag sitter inte grna vid datorn lngre, det knns mer och mer som ett ndvndigt ont att sitta och lgga ut foton p hemsidan, att vara med i olika fototeman osv. Jag mste fundera p hur jag ska gra framver, om jag enbart ska lgga ut foton nn gng ibland eller hur jag ska gra. Samtidigt r det hemskt kul nr vl fotona ligger ute, men det tar sn tid… Fr fundera vidare! :)

UPPDATERAT!
Tv album frn maj – En dag vid Nissan och En tur vid Munksjn.
Maskrosgalleriet uppdaterat med nya foton.