Födelsedagsfirande och några foton

Jag hade en jättehärlig födelsedagskväll tillsammans med Johan igår. Först fick jag en bukett röda rosor och sedan blev jag utbjuden på restaurang. Jag älskar grillat kött så han tog med mig till Gormet Grill här i stan, vi har aldrig varit där förut. Det var verkligen supergott! :D Där fick jag sedan mitt paket och det var ett presentkort på en helkroppsmassage på Hudoteket. :) Gud så himmelskt underbart! Tack Johan för en jättehärlig kväll! Sen satt vi och berättade historier från våra jobb, på mitt jobb får man ju höra en del roliga kommentarer och se en del kul grejer. Johan i sin tur har ganska komiska jobbarkompisar. *s* Ett barn igår: ”Grattis på överskott Kattis!” :) (Grattis i förskott? ;) )

Ikväll ska jag träffa ett par kompisar och spela minigolf och sedan gå ut och äta nånstans. Vädret här är underbart!! Det regnade och var svinkallt och blåsigt hela förra veckan, sen på lördagen när min fest skulle vara så klarnade det upp och blev alldeles lagom. Nu är det dövarmt! :)

Syréner
Vackra syréner utanför vårt hus.

Nyckelpiga
Nyckelpiga på en blomma, fotad med mitt nya objektiv.

Tinca
På väg till söndagens fiske stannade vi till vid en liten sjö så Tinca fick simma lite.

Tinca
Min vackra Tinca.

Vatten
Tinca plaskar i vattnet.

Fiskevatten
En stor fisk som precis hoppat i vattnet, tyvärr hann jag inte med att fota när fisken var ovanför vattnet. En underbart vacker omgivning runt fiskesjön.