Veterinrrapport, marknad, grannsmja och frdig hall

Brjar dagens rapport med att sga att vi varit magsjuka bde jag och Johan ett par dagar, inte roligt varken fr plnboken eller samvetet. :( Men vi har ftt lite gjort hr hemma i alla fall, ntligen sitter tapeten uppe i hallen! :D Det var en del bk med mnsterpassningen och att f det rakt nr vggen sjlv inte var helt rak, men wow vad njda vi blev! Nu ska vi bara hitta ”rtt” hylla/hallmbel (har inte bestmt oss fr vad vi ska ha nnu) och lgga in klinkers i hallen s blir det perfekt! :) Beroende p vilket ljus det r, frndras frgen i tapeten!

Vgg

Vgg

Vgg

Idag var vi p terbesk hos veterinren fr att ta bort Tincas stygn och f provsvaren. Hon har en inflammation i tunntarmen och ska g p antibiotika i ngra veckor. Om tre veckor ska vi ta nya blodprov och se om de r bra. r de inte det ska det gras en biopsi p Tincas mage och tarm fr att utesluta vissa grejer. Knlarna de tagit bort var tumrer men godartade sdana, som r ltta att ta bort eftersom de sitter i huden. Om de vl stter sig i kroppen r det vrre… Hon vger nu 29,4 kg efter frukost, ungefr samma som frra gngen allts. Jag har lst igenom hela Tincas 17 sidor lnga journal och dessutom min dagbok frn Tincas frsta tv r. Ingen rolig lsning. :(

Idag var det Jnkpings marknad och vi cyklade in till stan en stund p kvllen fr att titta lite p folk. Vdret var fint och det var varmt! Jag kpte en trja och lite grejer frn Oil & Vinegar som vi ska ha som mysmat nn kvll. Vi stannade till vid Ica Maxi p hemvgen och kpte lite grejer s vi kunde gra tacos, men vl hemma fastnade vi nere p grsmattan utanfr grannarna och stod dr i evigheter och pratade. Jttetrevligt men tiden rann ivg p kvllsmaten fick intagas vid 23.

I morgon ker vi ner till Halmstad p 50-rsfest och kommer tillbaka igen p sndag kvll, d med mitt piano p slp! :D Tack min kra far som frvarat det r mig s hr lnge! :) Nu fr du ntligen mer plats!