Hallbestyr och lngledigt

Hej hopp! Har fullt upp med renoveringen av hallen, men jag slr mig ner vid datorn en stund fr att skriva lite! Igr mlade vi taket i ena delen av hallen (vi har tv olika ”rum” i hallen, med separata tak. Vi grundmlade ven tapeten i inre hallen med vit frg. Det blev oerhrt mnga bubblor i tapeten, den r gammal och var i tmligen dligt skick, men vi chansade nd p att mla direkt p tapeten. Detta visade sig vara helt rtt – resultatet blev jttebra och alla bubblorna gick tillbaka! :D Idag mlade jag tapeten med Mio Sncka som r den frg vi ska ha i hela hallen. Johan har jobbat idag s jag har varit hemma sjlv och jobbat, men det gick s bra s! :) Igr rev vi ner tapeten dr vi ska ha fondvggen, men det har varit s dligt gjort tidigare s att det ser hemskt ut, vilket innebr mycket mer jobb n vi tnkt oss. (Blir det inte alltid s?)

Idag ska vi frska hitta en ny snygg hatthylla och skohylla, s r inre delen av hallen klar och vi kan fokusera enbart p frsta delen av hallen dr vi ska ha en fin hallmbel och en spegel. :)

Idag har jag och Tinca varit ute ett par gnger och jag har fotat en del! Mitt majtema till Fotosajten blev till (se lngre ner) och tv smakprov p min lskade Tinca kommer hr!

Tinca

Tinca

UPPDATERAT!
Fotosajtens majtema: Tre.