Hallbestyr och långledigt

Hej hopp! Har fullt upp med renoveringen av hallen, men jag slår mig ner vid datorn en stund för att skriva lite! Igår målade vi taket i ena delen av hallen (vi har två olika ”rum” i hallen, med separata tak. Vi grundmålade även tapeten i inre hallen med vit färg. Det blev oerhört många bubblor i tapeten, den är gammal och var i tämligen dåligt skick, men vi chansade ändå på att måla direkt på tapeten. Detta visade sig vara helt rätt – resultatet blev jättebra och alla bubblorna gick tillbaka! :D Idag målade jag tapeten med Mio Snäcka som är den färg vi ska ha i hela hallen. Johan har jobbat idag så jag har varit hemma själv och jobbat, men det gick så bra så! :) Igår rev vi ner tapeten där vi ska ha fondväggen, men det har varit så dåligt gjort tidigare så att det ser hemskt ut, vilket innebär mycket mer jobb än vi tänkt oss. (Blir det inte alltid så?)

Idag ska vi försöka hitta en ny snygg hatthylla och skohylla, så är inre delen av hallen klar och vi kan fokusera enbart på första delen av hallen där vi ska ha en fin hallmöbel och en spegel. :)

Idag har jag och Tinca varit ute ett par gånger och jag har fotat en del! Mitt majtema till Fotosajten blev till (se längre ner) och två smakprov på min älskade Tinca kommer här!

Tinca

Tinca

UPPDATERAT!
Fotosajtens majtema: Tre.