EFIT-dag och friskförklaring!

Äntligen har jag kommit på vad jag ska ha för foto till Fotosajtens majtema, jag ska bara vänta in rätt tillfälle att knäppa bilden! (Det vill säga fint väder och att jag är hemma när det är fint väder, men jag har ju några dagar på mig innan fotot måste vara färdigt.) Idén fick jag när jag var ute och promenerade med Tinca igår kväll. Det var underbart väder, ganska blött här och var i markerna, men frisk luft och ganska varmt. Vi gick mestadels runt ängarna häromkring och det växer så mycket syrener och andra härliga blommande träd där vi gick. Åh – vilka dofter! :) Någon dag ska jag ta med mig en sax och klippa ner några syrener att ha i lägenheten…

Idag blev jag friskförklarad hos optikern! Äntligen får jag bära linser igen!! :D Men jag ska ärligt säga att jag trivs riktigt bra i mina nya glasögon, så jag har faktiskt beslutat mig för att prova endagarslinser en månad och se hur mycket jag använder dem. Det blir alldeles för dyrt om jag använder dem varje dag, men eftersom jag gillar mina glasögon så känns det som att jag kan variera mig och ha glasögon några dagar i veckan, särskilt när jag nu lagt några tusen på nya glasögon!

Glasögonen
Jag (med nya glasögonen!) och Tinca vid Munksjön, fotot taget av Johan.

Vackert
Vackert…

UPPDATERAT!
Lördagens EFIT-bilder.