1 maj-trning

Idag kte jag, Tinca och Johan upp till klubben. Trffade min gamla kursdeltagare B dr (vars hund gr p samma dagis som Tinca), de skulle ox trna lite. Fixade lite i stugan medan Tinca fick sitta i bilen och nr jag sedan plockade ut henne fr att g ner p planen s var hon jttetaggad! Vi har inte trnat ett riktigt lydnadspass p evigheter, och d menar jag verkligen evigheter. Idag var det i alla fall dags och Tinca tittade inte en enda gng p den andra hunden, utan var bara fokuserad p mig! Lite slarvig nr hon blev fr taggad, men i vrigt sktte hon sig jttefint! :)

Kollade av inkallning med stllande, slt metallapport, tungapport, hopp-apport (metallen), lggande och stllande under gng, fjrrdirigering (ligg/sitt/st) och fotgende med ngra meters backning. Mycket njd med allting faktiskt frutom lite vl het hund vid vissa tillfllen. Jag la henne ett tag medan jag tittade p B och hans hund och d lg hon lugnt utan en tillstymmelse till att springa upp, s frmga att koppla av hade hon idag. :D

Denna veckan r jag fullbokad p kvllarna tyvrr, men p fredag slutar jag 12 och ska frska mig p att lgga vrens frsta spr om det r hyfsat vder!

Nu ligger maj-temat ute p Fotosajten – hng med du ox!