Årets första cykeltur och 7-årsfirande

Just nu befinner vi oss i Halmstad hos min pappa! Vi stannade till hos min farmor och farfar precis när vi kom ner hit och blev bjudna på landgång och fika, mums! :)

Sen här hos pappa har Tinca varit ute i trädgården mycket tillsammans med pappas två wachtelhundar. Det funkar bra men hon slappnar inte gärna av, springer mestadels fram och tillbaka och väntar på att vi ska släppa in henne i huset.

Nyss var jag och pappa ute och cyklade med Tinca och Målle, det blev en runda ner till havet och tillbaka på 6 km. Det var årets första cykeltur och det var jättemysigt mem jobbigt! Tinca drog som en galning för att vara före Målle, cykelsadeln var för hög och hård, så det var jobbigt… :D

Nu ska jag och Johan gå ut och äta middag på en fin restarang ”Fridolfs” för att fira att vi varit tillsammans i 7 år idag! :)