Tagen

Jag har blivit tagen av Lina och Lisa!

Regler: Varje spelare börjar med att skriva sex underliga/egendomliga saker om sig själv. Bloggare som blir ”tagna” ska skriva sex saker om sig själv i sin blogg och samtidigt ange reglerna för spelet. Till slut väljer bloggaren sex nya bloggare och gör en lista av deras namn. Efter det är gjort skriver han eller hon en kommentar i deras bloggar för att låta dem veta att de har blivit ”tagna” och att de ska läsa ens egen blogg för mer information. Då sätter jag igång!

1. Jag har alltid en vattenflaska tillgänglig på sängbordet när jag ska sova. Och en i handväskan när jag ska gå på stan eller åka buss eller nåt annat! ;)

2. Jag sover nästan alltid med raggsockor på fötterna, och har inneskor eller tofflor på mig på dagarna/kvällarna.

3. När våren kommer drivs jag av en längtan att vara vid havet – dofterna av saltvatten och tång, måsarnas skrik, vågornas kluckande, vinden som tar tag i håret…

4. När jag tittar på foton på Tinca får jag ibland nästan tårar i ögona av kärlek. Jag – blödig? *s*

5. Jag är väldigt känslig för lukter/dofter av olika slag.

6. Jag blir oerhört påverkad av de drömmar jag har på nätterna. De följer med mig under dagen och styr även vissa beslut jag tar.

Jag utmanar Jessica, Inger, Kristin, Berit, Ingrid och Madde.

En kommentar:

Stängt för kommentarer.