Julhelgen

De senaste dagarna har varit minst sagt fullbokade! På fredagkvällen hade vi bjudit hit Johans föräldrar och två bröder tillsammans med respektive, och vi var 8 personer som satt runt köksbordet i vårt lilla kök. När svärföräldrarna åkt hem satt vi andra kvar och spelade spel – ”Så det kan låta 2”!

Största delen av lördagen tillbringade vi på stan och A6 för att shoppa lite.

Julafton tillbringade vi hemma hos Johans morfar tillsammans med deras släkt. Många trevliga julklappar blev det! Otroligt trött efter den senaste veckan var jag helt slut på kvällen och somnade relativt tidigt.

På juldagen hade vi först en tjej här som tittade på vår lägenhet och sedan var vi bortbjudna till Johans föräldrar på middag. Efter middagen åkte Johans brorsa D och hans tjej M med hem till oss för att festa. Vi spelade mitt nya spel ”Värsta språket” (för övrigt ett superroligt spel!!) och drack lite alkohol… Tanken var att jag och Johan skulle stanna hemma och göra lite annat, men det slutade i alla fall med att vi hängde med ut i alla fall. Och kul hade vi minsann! :D

Idag tog jag ett snabbt bad innan jag åkte ner till stan tillsammans med M där vi shoppade lite. När jag var hemma igen tog jag med mig Tinca och så gick vi till Johans bandymatch (han är tränare). När vi till slut var hemma igen hade min mamma och brorsa A kommit. Fullt upp hela tiden med andra ord! :) Mamma har åkt hem igen och A ska stanna här några dagar. Kram på er allihopa!!

En kommentar:

  1. Men! Drack ni och var ut på självaste julafton..? :D
    Ser ut som att ni har haft riktigt kul och trvligt med mycket folk och så hihi.

    God fortsättning!

Stängt för kommentarer.