Att flytta…

Som ni alla vet har jag haft fullt upp de senaste dagarna, hjärnan har varit i full aktivitet och jag har knappt kunnat somna pÃ¥ kvällarna pÃ¥ grund av att jag varit sÃ¥ uppe i varv. Här kommer förklaringen: Vi har köpt en lägenhet! :) Därav sena nätter, mycket funderande och samtal hit och dit, men nu är det äntligen klart! Vi flyttar 15 februari och nu blir det till att göra sig av med en massa onödiga grejer, leta tapeter och färg, planera och längta… Ã…hh vad kul! :D

Det är en lägenhet i en radhuslänga kan man säga, vi kommer bo på andra våningen, med jättestor balkong. Underbara strövområden att gå i med hunden, bra bussförbindelser och cykelavstånd till stan!

I morgon kommer min syrra och hennes mamma på besök, vi ska gå på hockey och umgås! Ha det jättebra allihopa, önskar er en trevlig helg nu innan jag svävar vidare! :D

Glöm inte Fotosajtens decembertema ”Julstämning”!

6 kommentarer:

  1. å vad kul med lägenhetsköp och flytt! förstår att det är massor att tänka på nu då. spännande! lycka till! och du, vi får väl se en massa från renoveringen å sånt sen när ni flyttat in? *inredningstoka som jag är tycker sånt är jättespännande* ;)
    *kram*

  2. Som jag skrev innan, riktigt glad för er skull!!! Säg bara till sen när ni behöver flytt hjälp. Jag kanske inte ser så stark ut men jag är en jäkel på att flytta och envis som en åsna. Har ju erfarenheten nu ;)

  3. Tack :) Jag är själv jättenöjd med att jag har kunnat prestera så bra på bara 3 veckor :) Körkortet kommer att bli världens julklapp. OM jag nu klarar det. Men jag hoppas det i alla fall. Dock betalar jag allt själv så det blir en julklapp till mig och från mig :)

    Vad kul att flytta. Det bästa lär nog vara att man rensar ut ordentligt :) Det skulle jag behöva :)

    Ha en toppenhelg!
    Kramar

Stängt för kommentarer.