Mamma Mia – vilken helg!

Precis hemkommen efter en jättehärlig helg i hufvudstaden! :)

På fredag eftermiddag och kväll gick vi runt i Stockholm och shoppade, sen hittade vi en liten restaurang med ganska billig mat och där intog vi en plankstek innan vi gick tillbaka till hotellet. Vi bodde på Scandic Hotel Continental som ligger precis vid Centralstation. På lördagmorgonen avnjöt vi en god hotellfrukost innan vi gick ut för att shoppa igen! Vi strosade runt lite och vid lunchtid träffade vi min bror och hans tjej, en kompis till henne samt en god vän till mig som flyttat till stora staden.

Vi bytte hotell till Scandic Sergel Plaza där vi (jag, Johan, brorsan och hans tjej) skulle tillbringa lördagnatten. En lättare lunch åts på Coffeehouse by George och sen blev det shopping på NK för mig medan sambon doppade in hos en frisör och klippte sig! Tillbaks till hotellet för uppfräschning innan Kvällen med stort K började.

Bussen togs till Djurgården och där startade vi kvällen med att äta en trerätters meny på Restaurang Hasselbacken. Det var otroligt vackert där inne och servicen var utöver det vanliga! Maten var utsökt och det var en magisk stämning över hela middagen. Så var det så äntligen dags för kvällens huvudnummer – Mamma Mia! Vi gick över till Cirkus och överraskades med att ha SUPERBRA platser! Rad 10, platserna i mitten. Kunde ärligt talat inte bli bättre! :D

Det var en helt otrolig upplevelse, bra sångare och dansare, rolig story och flera gånger fick jag ståpäls. Stående ovationer och avslutning i form av några ABBA-låtar som vi allihopa (eller var det bara jag?) sjöng med i…

Jag, Johan, brorsan och hans tjej satt sedan en stund i hotellobbyn och pratade innan vi gick upp på hotellrummen. Idag var jag och Johan och shoppade igen innan vi åkte hem. Jag har med mig massor av olika grejer, ett par skor, ett nytt diskställ, underkläder, duschdraperi, nya teer, Johan köpte en ny parfym… Räknar inte upp allt här förstås!

Tack för alla hälsningar innan vi åkte! Ni är så goa! :)

3 kommentarer:

Stängt för kommentarer.