Den första snön

November. Årets första snö. Nåja, inte helt sant med tanke på att det var snö så sent som i mars eller nåt, men denna vinterns första snödag är det i alla fall för oss! :) När Tinca fick se snön i morse tvärstannade hon och man riktigt såg hur förvånad hon blev innan hjärnan registrerade att det var snö och hon studsade fram mot ytterdörren! :D Jag blir alldeles varm av att tänka på det!

Jag kom iväg till jobbet, dock väldigt försenad. Dagen har varit bra men på grund av någon vattenläcka var vattnet avstängt i fyra timmar på jobbet idag, ganska bökigt om man tänker på alla ungar som behöver besöka toaletten, tvätta sig mm. Men vi klarade det bra! Det var jag som stängde idag med, så jag kom inte hem förrän efter sju ikväll. Gick ut en sväng med Tinca direkt, blev ordentligt mycket piggare av att komma ut en stund i det friska vädret. Vi var nere på ängen i snön och Tinca fick springa runt lös. Jag slängde iväg bollen några gånger och det tog sin lilla tid för damen att hitta den i snön. Hon har jättesvårt för att känna lukten av bollen i snön, bra aktivering dock!:)

Det känns faktiskt jättekul att snön har kommit. Frågan är bara hur länge den får ligga kvar innan det blir slask och töväder? Vad tror ni?